De siste årene har markedet for interiør eksplodert, og det gjelder spesielt nettbutikker. Nettbutikkene konkurrerer mot hverandre med å være best på pris, frakt og bytterett. Det har aldri vært enklere å handle på nett enn hva det er nå, og de fleste nettbutikk vil også la deg bytte varene dine – helt gratis. Her er en liten oversikt over noen av de beste nettbutikkene akkurat nå,

Prøv disse fem nettbutikkene

1. Ellos

Ellos er en gammel traver som er tilbake på tronen. Ellos har masse fint interiør, og har også begynt å spesialisere seg på møbler. Ellos har nesten alltid kampanjer gående, så her trenger du aldri å betale fullpris på varene du handler.

2. Royal Design

Royal Design er en drøm for alle som er glade i interiør, og her finner du alt fra billige til svindyre merker. Dette er fin side når man ønsker å bli inspirert, og det er tusenvis av varer som man kan velge mellom.

3. Ikea

Man kommer aldri utenom Ikea når man snakker om interiør, og den svenske møbelgiganten har virkelig satset på netthandel de siste par årene. Det er enkelt å klikke varene hjem, og hvem ønsker vel ikke å slippe en lørdagstur til Ikea-varehuset? Billig er det også, noe de fleste setter pris på.

4. Ting

Ting er en mindre butikk-kjede, men byr likevel på en overflod av mange fine saker. Her finner du alt fra håndklær til såper, og glass til bestikk. Ønsker du noe litt utenom det vanlige, er dette absolutt en butikk du burde sjekke ut.

5. KID

Hvis det er tekstiler du er ute etter, burde du absolutt ta en tur innom Kid Interiør. De fleste kjenner denne kjeden fra før, og vet at de byr på god kvalitet til en snill pris.

Det finnes selvsagt mange andre nettbutikker du kan sjekke ut, men disse fem leverer varene – hver eneste gang.