Skal du pusse opp, men er usikker på hva slags materiale du skal velge på veggene? Her er tre gode alternativ som passer for alle. Men hva som passer hjemme hos akkurat deg, det vet bare du.

Skal du velge panel?

For noen vil panel for alltid høre hjemme på 90-tallet, men visste du at det er tilbake i trendbildet? Panel på veggene er absolutt ikke for alle, men hvis du ønsker en varm og lun følelse i hjemmet ditt – bør du absolutt vurdere dette som et alternativ. Det er også mulig å ha panel på kun én vegg, noe som kan skape en kul kontrast – i stua, for eksempel.

Skal du velge maling?

Det som er fint med å male, er at du kan male om når du ønsker en ny farge på veggen. På denne måten er det lett å følge trender uten at det må sprenge budsjettet helt. En ting som er veldig i vinden om dagen er kalkmaling, som gir en kul effekt. Det er litt vanskeligere å male på denne måten, men resultatet blir absolutt verdt eller. Ellers er rosa og grønn populære farger på veggmaling i år.

Skal du velge tapet?

Tapet var veldig populært for noen år siden, men denne populariteten har dabbet litt av i det siste. Det betyr derimot ikke at tapet ikke er et godt valg, for det kan det absolutt være. Spesielt på barnerom kan tapet var et fantastisk valg, spesielt siden du kan velge mellom mange morsomme motiv i ulike farger. Barna synes dette er kjempegøy! Men du kan selvsagt også bruke tapet i alle andre rom, til og med på badet om du ønsker det. Da må du bare huske å kjøpe våtromstapet.

Så gjenstår bare det vanskelige valget – blir det panel, maling eller tapet på veggene dine?